Sjung med oss

Är du tenor eller bas, intresserad av att sjunga i kör och nyfiken på Triangelkören? Då är du välkommen att höra av dig till oss på info@triangelkoren.se! Läs mer om hur man blir medlem här nedan.

Triangelkören repeterar i Löjtnantsgårdens lokaler på Östermalm.
Adress: Starrängsringen 37
T-bana: Stadion

Under våren 2017 hade vi nöjet att välkomna ett större antal nya medlemmar, så tills vidare har vi tyvärr inte möjlighet att ta emot fler sopraner eller altar. Håll utkik på hemsidan inför kommande terminsstarter – där ser du när det finns behov av påfyllning i någon stämma. För att se och höra Triangelkören är du varmt välkommen till våra konserter, se startsidan!

Sångglädjen och gemenskapen är det som kännetecknar Triangelkören, men notläsningsförmåga, bra gehör och tidigare körerfarenhet är meriterande när vi välkomnar nya medlemmar. En medlem i Triangelkören förväntas

  • delta i repetitioner och konserter
  • på egen hand kunna sjunga en enklare stämma, både ensam och tillsammans med annan stämma
  • kunna anpassa sin röst till körens gemensamma klang
  • vilja utvecklas individuellt och tillsammans med kören.

Vi repeterar på torsdagskvällar kl 18.30-21.00. Den som vill börja i kören får, efter att ha deltagit i en eller två övningar, genomföra en enkel provsjungning för dirigenten samt ha ett kort samtal med ett par styrelseledamöter. Provsjungningen, samtalet med styrelsen samt behovet i just den stämman ligger till grund för vem som antas.

För mer information, mejla oss på info@triangelkoren.se.

Sigtuna_sopraner_150x205     Sigtuna_kören_150x205     Sigtuna_körfika april_150x205