Terminsstart och terminen som gått

Äntligen är körens vårtermin igång och de öppna repen för att bjuda in nya medlemmar till herrstämmorna lockar sugna sångfåglar. Även torsdagens rep 30/1 är ett öppet rep och aspiranter för herrstämmorna är välkomna att hänga på!

Vi smygstartade terminen med en liten kickoff med middag, spontansång och mycket skratt.

Vi har mycket spännande framför oss 2020, bland annat körhelg i Sigtuna, Sveriges körförbunds konsert Förklädd Gud och egen vårkonsert med gästande besök av körer från Frankrike. Men vi är också fortfarande fyllda av alla upptåg från hösten 2019, en himla rolig och fartfylld termin som kommer vara svår att glömma. Här kommer ett axplock med minnen.

Hösten 2019 startade med att vi välkomnade några nya herrar till gänget.

Vi gav också en egen höstkonsert i fina Triangelkyrkan i Enskede. En riktigt lyckad konsert, vårt hårda arbete på repen gav verkligen utdelningen. En ruskig blöt höstkväll bidrog till att det blev en liten men intim glad skara som kom och lyssnade på oss. Tack till alla som vågade sig ut i rusket!

Sedan blev det jul och flera från kören deltog i körförbundets adventskonsert i Kungsholmens kyrka, vi sjöng på en del körevenemang på stan bland annat flashmobs på centralstationen och sjöng luciasånger på ICA Kvantum Liljeholmen.